Autor: Mare Timian, palgauudised.ee juht • 15. veebruar 2024

Heli Raidve: ei taha küll öelda, aga töövaidlused on suuresti raamatupidajate käkk

Heli Raidve, lektor ja tunnustatud tööõiguse ekspert on Pärnu Raamatupidamiskonverentsi laval ka sellel aastal. Oma varasemas ettekandes "10 kuuma kohtuotsust ja natuke tööõiguslikke uudiseid“ selgitab ta töötasu kohtuvaidlusi ja nende tagamaid.

Heli ettekannet kuulates tuli tõdeda, et saatan peitub detailides. Ei ole mingit tolku sõlmitud lepingutest, kui nende sisu ja vorm ei ole kooskõlas või selgub kohtus kaasuse uurimisel fakte, mis toovad välja tegelikud asjaolud ja tõendid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700