Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 19. veebruar 2024

Gaabriel Tavits: lojaalsuskohustus töösuhtes nõuab vahel mehist eneseületust

Isegi kui töötaja lastakse varguse tõttu lahti, tuleb talle tekitada tunne, et ta on tunnustatud ja austatud töötaja sõltumata sellest, et on hulga raha ära kantinud, selgitab lojaalsuskohustust Gaabriel Tavits, Tartu ülikooli õigusteaduskonna professor.
Tartu ülikooli õigusteaduskonna professor Gaabriel Tavits
Foto: Andres Haabu

Töölepingu seadus ütleb, et loojaalsuskohustus on mõlemal poolel

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700