Autor: Palgauudised.ee • 20. veebruar 2024

Tartu jagu eestimaalasi kogeb vaesuse ühte tahku, ilmajäetust

Kes tunnevad Eestis kõige valusamalt ilmajäetust, milliseid hüvesid nad endale lubada ei saa ja mis näitab ilmajäetust?

Ilmajäetuse määr näitab nende inimeste osakaalu, kes tunnevad materiaalset ja sotsiaalset puudust. „Iga kolmas Eesti inimene tõdeb, et ei suuda katta ootamatuid kulutusi ja iga neljas tunnistab, et kord aastas kodust eemal puhkamist käib üle jõu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700