Autor: Palgauudised.ee • 21. veebruar 2024

Riigiportaalis eesti.ee nüüd uus ja mugav volituste haldamise lahendus

Ettevõtetel nüüd oma töötajatele ametiasutuste iseteeninduskeskkondadesse juurdepääsude andmine oluliselt mugavam.
Foto: pexels

Keskne volituste haldamise infosüsteem Pääsuke on loodud eesmärgiga koondada ligipääsuvolituste haldamine ühte kesksesse kohta – eesti.ee ettevõtja keskkonda. Riigiportaalis saab hakata haldama nende asutuste ja ettevõtete ligipääsuvolitusi, kes on samuti Pääsukesega liitunud. Volitusi saab vastavalt rollile anda ja tagasi võtta, aga neist ka loobuda ja teatud juhtudel ka edasi volitada. Andmed liiguvad turvaliselt X-tee andmevahetuskihi kaudu ja kõigi toimingute kohta laekub osapooltele riiklikku postkasti ka teavitus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700