Autor: Kadri Seeder • 26. veebruar 2024

Uuring: pea pooltel raamatupidajatel läks toimetulek aasta jooksul kehvemaks

Finants- ja raamatupidamistöötajad avaldasid hiljutises küsitluses oma keskmise brutotöötasu ning andsid hinnangu enda toimetulekule, mis on langustrendis.
Foto: pexels

Raamatupidajate ja finantsistide ja keskmine brutotasu eelmise aasta septembri töö eest oli 2378 eurot. Selle valdkonna juhid teenivad keskmiselt üle 3500 euro, aga tipud võivad teenida ka 6000 või 7000 eurot brutotasu kuus. Tippspetsialistide keskmine töötasu on üle 2400 euro, keskastme raamatupidajate keskmine brutotasu on 2000 euro ringis. Alla 10 töötajaga ettevõtete töötasud on veidi madalamad võrreldes ettevõtetega, kus on rohkem töötajaid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700