Autor: Best Marketing • 27. veebruar 2024

Turundajate palgakasvu ootus on aastaga vähenenud

Konkurents turundussektoris on aastaga kasvanud ja igale teisele turundajale on uut tööd pakutud.
49 protsenti turundajatest on saanud kutseid uuele töökohale kandideerimiseks, selgus uuringu tulemustest.
Foto: Unsplash

Turundajate palgaootus on töökohta vahetades 2523 eurot kätte, mida on 5 protsenti vähem kui eelmisel aastal samal ajal, ületades reaalselt teenitavat palka 717 euroga ehk palgasurve on 28 protsenti. Võrreldes eelmise aastaga on turundajate oodatav palk langenud 5 protsenti ja palgasurve vähenenud kolm protsendipunkti.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700