Autor: Palgauudised.ee • 6. märts 2024

Asjatundja nõu: närvesöövaid ja kulukaid töövaidlusi saab ennetada

Enamasti tullakse tööle heade tingimuste, sh palga pärast, aga lahkutakse kehva töökeskkonna ja ebapädeva juhtimise tõttu. Mida siis teha, et töösuhted paremini toimiksid?
Foto: Pixabay

Tihtipeale on töösuhet alustades kõik roosa ja lilleline ning mõlemad pooled on õnnelikud. Leping on aga sageli tehtud n-ö põlve otsas ning professionaal poole sellele pilku heitnud. Ja siis tuleb olukord, kus suusad lähevad risti ning seda sasipundart tuleb hakata lahti harutama. Enamasti on see väga keeruline ja tööandja jaoks ka päris kulukas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700