Autor: Kristel Tael-Same • 11. märts 2024

Advokaat selgitab: keskmise tööpäevatasu arvutamine ja väljamaksmine

Töötajale makstakse keskmist tööpäevatasu erinevates olukordades, mitmed neist on seotud töösuhte lõppemisega. Kui tööandja jätab töötajale maksmata või ei tasu korrektselt seaduse alusel makstavaid tasusid või hüvitisi, on töötajal õigus pöörduda nõudega töövaidluskomisjoni või kohtusse.
Hedman advokaadibüroo advokaat Kristel Tael-Same
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700