Autor: Raamatupidaja.ee • 11. märts 2024

Käibedeklaratsiooni saab MTA-le saata vaid ühe klikiga, kasuta seda võimalust

Käibemaksu standardmäär on püsinud samal tasemel aastast 2009, seega on loomulik, et maksumäära tõus nõudis muudatusi raamatupidamise süsteemides ja tarkvarades. Selle muudatuse elluviimisega on kenasti hakkama saadud, ütleb MTA esindaja.
Maksu- ja Tolliamet Ülemiste City-s. Tallinn (EST)
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Alates käibemaksumäära tõusust tänavu aasta jaanuaris on käibemaksu laekumine riigieelarvesse kasvanud. Jaanuaris deklareeriti käibemaksu 279,9 miljonit eurot, mis on 7,3 miljonit eurot planeeritust rohkem. 2023. aasta jaanuariga võrreldes laekus käibemaksu 33,7 miljonit enam.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700