Autor: Palgauudised.ee • 12. märts 2024

Uuring | Noorte palgasoov hüppas kõrgusesse

Noored teenivad hetkel keskmiselt 1364 eurot kätte, mis tähendab, et nende soovitud palk jääb reaalsusele kõvasti alla.
Foto: Pixabay

Viis aastat tagasi soovisid 16–24-aastased noored teenida keskmiselt 1428 eurot kätte ning aasta tagasi 1614 eurot. Viimase aastaga on noorte palgaootus kerkinud aga tervelt 18% ehk kasvanud 1899 euroni.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700