Autor: Palgauudised.ee • 14. märts 2024

Platvormitöö direktiiv sai heakskiidu, ka Eesti toetab seda

Direktiivi eesmärk on parandada platvormitöö tegemise tingimusi ning suurendada läbipaistvust platvormitöö algoritmilises juhtimises.
Foto: Andras Kralla

Seni hääletustes erapooletuks jäänud Eesti toetas poliitilise kokkuleppe heakskiitmist. Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo sõnul kiideti küll direktiivi tekst kompromissi eesmärgil heaks, kuid mõned kitsaskohad säilisid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700