Autor: Palgauudised.ee • 14. märts 2024

Puhkuste ajakavata riskib ettevõte ajutise sulgemisega

Kui tööandja jätab puhkuste ajakava tegemata võib juhtuda, et kõik töötajad lähevadki näiteks juulikuus puhkama ja teha pole enam midagi, sest töötajal õigus siis juba ise valida sobiv puhkuse aeg.
Foto: Andras Kralla

Kui tööandja ei ole 31. märtsiks puhkuste ajakava koostanud ja teatavaks teinud, siis võib töötaja jääda puhkusele endale sobival ajal, teatades sellest 14 kalendripäeva ette töölepingu seaduse § 69 lõike 3 järgi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700