Autor: Palgauudised.ee • 18. märts 2024

Milliste nippidega planeerida endale unistuste pensionipõlv

Pensionivalikuid tehes on oluline tunda end kindlalt ja teha teadlikke otsuseid. Järelvaadataval veebikonverentsil Pensionipäev 2024 aitavad kogumise ja pikaajalise investeerimise spetsialistid lahti mõtestada pensionipõlveks kogumise vajalikkust ja võimalusi.
Foto: pexels

Mida rohkem teatakse pensionisüsteemist ja võimalustest, seda paremini mõistetakse erinevate valikute tagamaid, hinnatakse riske ning tehakse teadlikke otsuseid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700