Autor: Palgauudised.ee • 20. märts 2024

Kuidas joobes töötajat töölt kõrvaldada ja millega arvestada

Joobeseisundis töötaja kõrvaldamisel töölt peab tööandja arvestama nii töötervishoiu ja tööohutusega kui ka isikuandmete kaitsmise põhimõtetega.
Foto: Pixabay

Joobes inimene on töökohal ohuks nii endale kui teistele, samuti võib joobeseisund tihti viia ka konfliktide ja tööõnnetusteni. Seetõttu on tähtis, et töökorralduseeskirjades oleks välja toodud, et joobeseisundis tööl viibimine on keelatud, samuti ka joobe tuvastamise protseduur.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700