Autor: Anneli Kannus • 26. märts 2024

Õed: esmalt tuleb tegeleda palga- ja puhkuseküsimusega

Õdede liidu jaanuaris korraldatud õdede töökorraldusele ja -tingimustele keskendunud küsitluse vastustest ilmnes, et vastanute hinnangul tuleb esmalt tegeleda palga- ja puhkuseküsimusega ning seejärel koormusnormide ja palga diferentseerimisega.
Õdede liidu juht Anneli Kannus
Foto: Erakogu

Töökoormus teeb muret

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700