Autor: Ehitusuudised • 21. märts 2024

Ehitussektori palgaraport IV kvartal: inseneride keskmine palk ligi 3000 eurot

Ehitussektori palgasurve eelmise aastal jätkus ja keskmine töötasu näitas möödunud aasta IV kvartaliks tugevat kasvutrendi ehitusinseneridel, kerkides 2979 euroni, aga ka rajatiste lihttööliste palk tegi tugeva tõusu, selgus värskest statistikaameti palgaraportist.
Foto: Andras Kralla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700