Autor: Aivar Hundimägi • 22. märts 2024

Kiirelt kasvanud metallitööstus koondab nüüd kõik töötajad

Ettevõte on kaheksa aastaga müügitulu enam kui kahekordistanud, kuid koondab töömahu vähenemise tõttu 22 töötajat, vahendavad Lääne-Virumaa Uudised.
Lääne-Virumaa väike metallitööstus koondab kõik töötajad
Foto: Liis Treimann

Erik Aaverile kuuluv ja varasematel aastatel kiiresti kasvanud ning peamiselt Soome turul tegutsenud ettevõttes oli mullu töötajate keskmine arv 24. 2022. aastal oli töötajaid 26. Eelmise aasta teisest poolest on aga töötajate arv vähenenud. Kui I kvartalis oli töötajaid 25, siis IV kvartalis 21. Seega tundub, et ettevõte on otsustanud koondada kõik töötajad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700