Autor: Laura Reiter • 22. märts 2024

Turundajate palgad on taas tõusuteel ja ületavad Eesti keskmist peajagu

Palgaandmetest joonistub välja seegi, et suurim palgalõhe on turundusspetsialistide seas, kus mehed teenivad naistest keskmiselt üle 500 euro rohkem, ja Järvamaa on taas esikohal.
Foto: Unsplash

Statistikaameti 2023. aasta 4. kvartali palgaandmetest joonistub välja, et Eesti keskmine brutokuupalk on peale 3. kvartali langust taas tõusnud, sooline palgalõhe on aga taas pisut langenud. Suurim palgalõhe on turundusspetsialistide seas, kus mehed teenivad naistest keskmiselt üle 500 euro rohkem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700