Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 26. märts 2024

Hüved ja motivaatorid, mida saab töötajatele tulumaksuvabalt pakkuda

Levinud on arusaam, et töötajat motiveerib vaid töötasu ja selle põhjal kujunevad ka tema karjääriotsused. See on eksiarvamus, sest teadustöödest selgub, et sissetuleku kasv tekitab rahulolu vaid vaesuse all kannatajatele.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh toob välja töötajatele pakutavad hüved, mis on tulumaksuvabad
Foto: Raul Mee

Kui inimese põhivajadused on rahuldatud, ei ole palgatõus enam esmatähtis. Pigem on tema prioriteetideks tunnustus, kaasatus, eneseteostus, huvipakkuv töö jms. Alles seejärel tulevad töötasu, staatus, juhtimiskvaliteet, töötingimused ja kindlustunne.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700