Autor: Helen Roots • 28. märts 2024

Personalitöötajate palgaraport: tõus on olnud soliidne

Vaatame värskest palgastatistikast, kui suur oli möödunud aasta 4. kvartalis keskmine palk ametite lõikes ja mis suuna on võtnud palgalõhe.
Foto: Pixabay

Statistikaamet on järjekordselt valmis saanud ametikohtadepõhise palgaraporti. Alates selle aasta 1. kvartalist tulevad keskmise palga andmed maksu- ja tolliameti töötamise registrist ning tulu- ja sotsiaalmaksu deklaratsioonidest. Arvesse on võetud nii töölepingu, avaliku teenistuse seaduse kui ka teenistuslepingu alusel töötavad inimesed.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700