Autor: Rain Leoma, OSKA andmeanalüütik • 28. märts 2024

Sama õppekava lõpetanud meeste ja naiste palkade vahel laiutab lõhe

Hoolimata üldisest trendist on mõned üksikud erandid, mis näitavad palgalõhe vastupidist suunda.
Foto: freepik

Kuigi sama õppekava lõpetajate oskused peaksid olema võrreldavad ning seega nende võimalused ja palgad võrdsed, näitab minilüüs, et tegelikkuses jäävad naiste palgad meestele alla. On siiski ka mõned erandid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700