Autor: Tööstusuudised.ee • 2. aprill 2024

Tehasejuhtide palgaraport | Suurim palk on endiselt Pärnumaa tehasejuhtidel

Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee teeb ülevaate tööstussektori tehasejuhtide mediaan- ja keskmistest palkadest maakondade lõikes läinud aasta 4. kvartalis.
TET Estel juhatuse liige Vitaly Dukov
Foto: Tanel Meos

Suurimat keskmist palka teenivad endiselt Pärnumaa tehasejuhid, kelle keskmine brutopalk ulatub pea 4000 euroni, selgub statistikaameti palgaandmetest. Lisaks on välja toodud tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad Harju maakonnas, Ida-Viru maakonnas ja Tartu maakonnas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700