Autor: Maret Güldenkoh • 4. aprill 2024

Millal ma oma raha kätte saan?

Inimesed küsivad sageli, millal saan tagasi enammakstud tulumaksu või millal saan töötasu või millal saan kätte puhkusetasu või millal saan kätte haigushüvitise. Vaatame need olukorrad üle ja teeme selgeks, millal midagi välja makstakse ja millal muutub väljamakse sissenõutavaks.
Foto: Pexels

Iga maksustatava tulu saaja peab esitama eelmise kalendriaasta tulude kohta tuludeklaratsiooni hiljemalt järgmise aasta 30. aprilliks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700