Autor: Palgauudised.ee • 5. aprill 2024

Kiiresti kasvanud palk ja säästud hoiavad ostujõudu kõrgel

Kuna palk tõuseb kiiremini kui hinnad, siis peaksid elanike reaalsed sissetulekud järgmisel aastal kasvama.
Foto: Pixabay

Eelmisel aastal kasvas palk rohkem kui 11% ning selleks aastaks prognoositakse 6-7% palgatõusu. Kiiresti kasvanud palk ja säästud on hoidnud elanike ostujõudu kõrgel. Muud mõistlikku seletust jätkuvalt kõrgele inflatsioonile märtsis on raske leida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700