Autor: Laura Saks • 11. aprill 2024

Märts tõi enim töötuid juurde ehitusse

Märtsis peatus registreeritud töötuse kasv, kuid suurest töötuse vähenemisest ei saa veel rääkida, teatas töötukassa.
Tööandjad on sel aastal ettevaatlikud ka hooajaliste tööde pakkumisega
Foto: Liis Treimann

Märts oli esimene kuu alates eelmise aasta augustist, mil kuu aja jooksul tuli töötukassasse vähem inimesi arvele, kui arvelt maha läks, teatas töötukassa. Aprilli alguse seisuga on registreeritud töötuid pisut alla 55 000. Märtsis end töötuks registreerinud inimestest enim – üle 800 – töötas ehituses.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700