Autor: Janno Riispapp • 16. aprill 2024

Pika ajalooga õmblusfirma lõpetab: palgakasv on liiga kiire

Üle 30 aasta tegutsenud õmblusettevõte OÜ Mentha teatas töötukassale 14 inimese koondamisest ja ettevõtte likvideerimisest.
Foto: Raul Mee

Tellimuste järsk vähenemine, alampalga tõusuga seotud palgatõus, hinnasurve, põhjendas osaühingu Mentha omanik ja juhatuse liige Margit Eskel. “Meil on mõned inimesed niikuinii miinimumpalga peal, nende palgad automaatselt tõusid, samal ajal me toote hindu tõsta ei saa, sest konkureerime lähiriikide toodanguga.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700