Autor: Äripäev • 26. aprill 2024

Palgalõhe sulab – vara hõisata, aga siiski-siiski

Naiste ja meeste palgalõhe äkiline vähenemine ei tähenda, et toimunud on ühiskondlik muutus. Tuleb pingutada edasi selle heaks, et see muutus sünniks, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Meil on üks hea uudis ja üks halb uudis. Alustagem ikka esimesest: statistikaameti teatel vähenes sooline palgalõhe Eestis mullu järsult, lausa ligi viie protsendipunkti võrra. Ja halb uudis? Mida rohkem asjasse sisse vaadata, seda selgemaks saab, et hõiskamine oleks tugevalt ennatlik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700