Autor: Kristel Tael-Same, Hedman advokaadibüroo advokaat • 29. aprill 2024

Advokaat selgitab: väikelaste vanemad hakkavad saama suuremat töövõimetushüvitist

Alates 01.07.2024 maksab Tervisekassa vanemapuhkuselt tööle naasnud väikelaste vanematele haigus- või hoolduslehe alusel senisest suuremat haigus- ja hooldushüvitist. Vaatame üle, mis ja kuidas täpselt on muutumas.
Hedman Advokaadibüroo advokaat Kristel Tael-Same
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700