Autor: Personaliuudised.ee • 7. mai 2024

Uuring | Tööturul on heitlik aeg - värbame ja koondame

Viimase kaheksa kuuga on töötajate põhipalka tõstnud enam kui pooled tööandjad, kes palgauuringus osalesid, ütleb Kadri Seeder Palgainfo Agentuurist.
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder
Foto: Liis Treimann

„Palgad muutusid peamiselt selle aasta jaanuaris ja pooltel juhtudel said palgatõusu kõik töötajad. Palgatõus oli enamasti 5–6%, 7–8% või 9–10% piires. Tippspetsialistide ja klienditeenindajate palgatõus tõusis kohati ka 11–20%ni,“ selgitas palgauuringu tulemusi Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700