Autorid: Maret Güldenkoh, Kristel Tael-Same • 8. mai 2024

Haigestumine puhkuse ajal: kas võtta haigusleht või mitte?

Tööandjatel on puhkuste ajakavad valmis tehtud ja töötajatel on teada, millal nad puhkavad. Puhkuste aeg ei ole enam mägede taga, seetõttu on just paras aeg küsida, mis saab siis, kui töötaja puhkuse ajal haigestub?
Foto: pexels

Kui töötaja puhkab vastavalt ajakavale, siis läheb ta puhkusele (mingit avaldust esitama ei pea) ning puhkusetasu makstakse talle kas eelviimasel kalendaarsel tööpäeval või kokkuleppel tööandjaga järgmisel palgapäeval.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700