Autor: Kristel Tael-Same, Hedman Advokaadibüroo advokaat • 20. mai 2024

Advokaat: maksa praktikandile stipendiumi - nii võid säästa maksukulu

Praktika ettevõttes on sageli tasustamata, kuid on ka neid ettevõtteid, kes maksavad stipendiumit või preemiat, sest sel on ka omad eelised.
Foto: Freepik

Stipendium on tulumaksuseaduse kohaselt tulevikku suunatud toetus, mida makstakse teadmiste või oskuste omandamise, võimete arendamise ning loomingulise või teadusliku tegevuse soodustamiseks. Stipendiumina ei käsitata väljamakset, millega tunnustatakse või tasustatakse mingit tegevust või mille tegemisega omandab väljamakse tegija õigused teosele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700