Autor: Palgauudised.ee • 22. mai 2024

Välismaalaste asutatud idufirmades küündib keskmine palk 3832 euroni

Eestis on start-up-viisa programmi abil asutatud 238 iduettevõtet, mis kasvatasid selle aasta esimeses kvartalis käivet 12% võrra, 30 miljoni euroni, ning kaasasid ligi 40 miljoni euro ulatuses investeeringuid.
Tartu maakonnas tegutsevas Glias töötas esimese kvartali lõpu seisuga 142 inimest
Foto: Glia

Startup Estonia andmetel töötas start-up-viisa programmi abil välismaalaste asutatud iduettevõtetes esimese kvartali lõpu seisuga 397 inimest ning töötajate arv on aastaga kasvanud 0,3% võrra. Välismaalaste asutatud Eesti iduettevõtted on ka keskmisest palju paremad palgamaksjad, kus keskmine brutopalk ulatub 3832 euroni, olles Eesti keskmisest kaks korda suurem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700