Autor: Aare Tark, advokaadibüroo TARK juhtivpartner, vandeadvokaat • 27. mai 2024

Vandeadvokaat Aare Tark: puhkuste aegumises ja praktikantide kaitses terendavad uuendused

Eesti peab üle vaatama ja vajadusel muutma töötaja puhkuse aegumise korda ning kehtestama reeglid praktikantide kaitseks, ütleb vandeadvokaat Aare Tark.
Advokaadibüroo TARK vanempartner ja vandeadvokaat Aare Tark
Foto: Raul Mee

Töölepingu seaduse järgi aegub 2024. aasta põhipuhkus 2026. aasta 1. jaanuaris. Plaanitav uuendus toob seadusesse põhimõtte, et põhipuhkuse nõue ei aeguks selle tähtaja jooksul, kui tööandja ei võimaldanud töötajal puhkust kasutada.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700