Autor: Palgauudised.ee • 30. mai 2024

Valga versus Tallinn: palgavahe piirkonniti on pea 60%

Majutuse ja toitlustuse sektori keskmise palga väga madalaid numbreid ei saa ka üle dramatiseerida, selgitab Bigbank peaökonomist Raul Eamets.
Foto: Pixabay

Statistikaameti avaldatud esimese kvartali keskmise palganumbritesse vaadates tuleb tõdeda, tulemus on ootuspärane. Kuna eelmisel aastal hinnad kasvasid, siis töötajad soovisid selle kasvu valguses ka endale palka juurde. Teisisõnu – palgakasv tuleb võrreldes hinnatõusuga alati väikese viiteaajaga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700