Autor: Palgauudised.ee • 3. juuni 2024

See on graafikuga töötajate ja tööandjate suur mure

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda juhtis tähelepanu tööandjate valupunktile ja tegi ettepaneku viia töötajate iganädalane minimaalne puhkeaeg ELi keskmisele tasemele.
Foto: pexels

Koda pöördus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poole ettepanekuga muuta töölepingu seaduses sätestatud iganädalase puhkeaja regulatsiooni selliselt, et graafikuga töötaja igapäevane järjestikune puhkeaeg koos iganädalase järjestikuse puhkeajaga oleks praeguse 47 tunni asemel 36 tundi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700