Autor: Merit Võigemast • 4. juuni 2024

Jaekettide palgaraport: kui palju saavad teenindajad palka?

Tallinnas algavad teenindajate brutotöötasud 880 eurost, millele lisandub tulemustasu ning taseme korral on töötasu märgatavalt kõrgem, tunnistas Rimi Eesti personalijuht Jaanika Raudam.
Rimis töötab suurusjärgus tuhatkond teenindajat
Foto: Andres Teiss www.teissphoto.com [email protected]

Rimi oli üks kaheksast Eesti jaeketist, kes nõustus rääkima klienditeenindajate töötasudest ning tänastest väljakutsetest poetöötajatega üldse. Ajakirjaniku päringule vastamata jättis ainsana AS OG Elektra ehk Grossi Toidukaubad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700