Autor: palgauudised.ee • 5. juuni 2024

Tööandja, ütle nüüd sõna sekka paindliku tööaja seadustamisel

Praegu on õige aeg anda tagasisidet kuni 21. juunini töölepingu seaduse muutmise eelnõule, mis teeks võimalikuks paindliku tööaja kokkulepped.
Foto: Pixabay

Võrreldes muutuvtunni kokkulepete pilootprojektiga on paindliku tööaja kokkulepete sõlmimise tingimusi lihtsustatud ning selliseid kokkuleppeid on võimalik sõlmida kõigis sektorites. Samas on nende isikute ring piiratud, kellega saab sõlmida paindliku tööaja kokkuleppeid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700