Autorid: Annika Matson Kald, Sigrid Kõiv • 25. juuni 2024

Kes on suuremad palgamaksjad Eesti puidutööstuses?

Äripäeva Infopanga puidutööstuse kvartaliraportist saab ülevaate sektori suurematest palgamaksjatest ja ka ettevõtete omanikest. Üks suuremaid palgamaksjaid on muu hulgas ka Jaapanis tegutsev Inglismaa puiduagentide ettevõte Nason Davis Ltd.
Puidutööstus.
Foto: Liis Treimann

Puidutööstuste kvartaliraport sai valmis mai lõpus. Kõigi suuremate ettevõtete koondkäive on aastaga kahanenud. Kõige enam kahanes 5 suurema ettevõtte koondkäive - 21%; sellele järgnesid 10 ja 15 suurimat ettevõtet vastavalt 20%lise ja 19%lise langusega. Suuremate ettevõtete turuosa pole aastaga oluliselt muutunud, vaid 15 suurimat ettevõtet on aastaga kaotnud turuosa 1 protsendipunkti võrra.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700