Autor: palgauudised.ee • 28. juuni 2024

Pilk tööturule: töötus on languses ja ka koondamiste arv on aasta väikseim

Soe maikuu mõjutas eriliselt töötajate arvu kasvu majutuse ja toitlustuse tegevusalal, kus töötajaid oli pea 30 000.
Soe maikuu tõi eriti palju juurde toidu ja joogi serveerijaid
Foto: Raul Mee

Statistikaameti andmeteadur Kadri Rootalu selgitas, et tööturg ei olnud siiski nii aktiivne kui eelmisel aastal samal ajal. „Töötajate arv suurenes hooajaliselt põllumajanduse, ehituse ning majutuse ja toitlustuse alal. Samuti on näha töösuhete arvu kasvu avaliku halduse alal, mis on eelkõige seotud valimiskomisjonide tööga,“ ütles ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700