Autor: Irene Annus, ettevõtja ja koolitaja • 26. juuni 2024

Tööle saamise valem: sinu väärtus tööturul + oskus see sõnadesse panna

Minu enam kui 15 aastat kogemust tööturul näitab, et paljudel erialaselt tarkadel ja võimekatel inimestel puuduvad elementaarsed teadmised ja arusaam, milline on nende väärtus tööturul. See on ka üks põhilisi põhjusi, miks ennast alahinnatakse või ka vastupidi, hinnatakse ennast üle, kinnitab palgateadlikkuse koolitaja Irene Annus.
Irene Annus, palgateadlikkuse koolitaja
Foto: Mari Luud

Palgateadlikkus on kombinatsioon arusaamisest enda tööalasest väärtuspakkumisest ning sotsiaalne oskus see sõnadesse panna.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700