Autor: Tõnu Tramm • 27. juuni 2024

Logistikajuhtide palgaraport | Brutopalk kerkis aastaga pea 8%

Äripäeva teemaveeb Logistikauudised.ee teeb ülevaate logistikajuhtide palkadest I kvartalis üle Eesti.
Logistikajuhtide keskmine palk kerkis 1. kvartalis aastaga 7,5%
Foto: Pixabay

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et mullu 4. kvartalis teenisid endiselt suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700