Autor: Palgauudised.ee • 1. juuli 2024

KKK: kulude ja tulude saldeerimine

Kas üürnikule n-ö edasi müüdavad kommunaalteenused on muu äritulu?
Foto: Freepik

Ettevõte tegeleb eluruumide väljarentimisega (nii pikaajaline eluruumi üür kui ka majutusteenus). Üürnikule väljastatakse arve üüri + tarbitud elektri, gaas jms kommunaalide eest. Kommunaalarved (elekter, gaas, internet jne) tulevad firmale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700