Autor: Logistikauudised.ee • 1. juuli 2024

Tarneahelajuhtide palgaraport | Keskmine palk I kvartalis püsis

Ülevaade tarneahelajuhtide keskmistest brutopalkadest ja mediaanpalkadest üle Eesti.
Foto: Freepik

Tarneahelajuhtide keskmine palk kerkis tänavu esimeses kvartalis 1,6%, selgub statistikaameti andmetest. Kui 2023. aasta esimeses kvartalis teenisid tarneahelajuhid keskmiselt 4102 eurot, siis tänavu esimeses kvartalis 4170 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700