Autor: palgauudised.ee • 8. juuli 2024

Uuring | Finantssektoris on pea pooltes ettevõtetes kasutuses tehisaru-lahendused

Ülemaailmse uuringu kohaselt sobivate oskustega inimesi ei jätku ja töötajate motiveerimine on keeruline. Tööandjad otsivad abi tehisarult, samas kui töötajad pelgavad, et AI võib võtta ära nende töö.
Foto: pexels

Uuringust selgub, et pea kolmveerand tööandjatest üle maailma leiab, et neil on raske leida vajalike oskustega töötajaid. Näiteks prognoositakse suurimat värbamissoovi kasvu IT-sektoris (29%), samas kvalifitseeritud töötajatest tunneb selles sektoris puudust koguni 76 protsenti tööandjatest. Sarnast trendi näeb ka tervishoius, finantsvaldkonnas ning tööstuses ja logistikas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700